Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Ileż żywności się marnuje w marketach czy nawet w domach. Z drugiej strony - jak to jest - w żywności pełno polepszaczy, antyutleniaczy, konserwantów, stabilizatorów, barwników, przeciwzbrylaczy i innej chemii - a nie wytrzymuje tygodnia w lodówce. Jak dziadek zrobił swojską kiełbasę - BEZ chemii i powiesił na strychu - wytrzymywała pół roku (albo i dłużej), a zapach, smak był niezapomniany.Napisany przez ~Obywatelka24, 07.06.2022 21:19
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.133.121.241 / ec2-3-133-121-241.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)