Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
~piwowar- piwa domowej produkcji mogą być bardzo dobre, ale wymagają kunsztu, dobrych surowców, sterylnej produkcji i reżimu temperaturowego. W domu to dość trudne do osiągnięcia (zwłaszcza to ostatnie). Nie zachwalaj, bo piwa domowe często są niesmaczne, a znajomych do ich smaku trzeba przyzwyczaić, bo mają zakorzenione wyjałowione smaki szeroko reklamowanych i podawanych lagerów. Kiedy Ty zaczynałeś, ja skończyłem z tą robotą. Doświadczenie jednak pozostało. Mam na koncie jakieś 150 warek zacieranych i kilka laurów w konkursach piwowarskich, w tym grand prix w konkursie żywieckiego browaru. ;) PS. Nie "z zacieru" tylko "zacierane". :-DNapisany przez ~słodownik, 14.01.2013 00:13
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.117.78.87 / ec2-18-117-78-87.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)