Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Właśnie o tym pisałem panie Obserwator, jakbyś nie zauważył to słowo "piec" jest powszechnie używane na śląsku odnośnie kotła o którym piszesz. Widać nie jesteś stąd skoro nie wiesz albo gotujesz jeszcze w domu na piecu o którym piszesz i ma to słowo dla ciebie stare znaczenie. Druga sprawa, nie wiem skąd ci się wzięło te kilkadziesiąt kilogramów na miesiąc. Piec z podajnikiem musi pracować cały czas równym tempem aby ogień nie zgasł nawet jak nie odbierasz tego ciepła. Logika na poziomie przedszkola. Jak ktoś w okresie jesieni i wiosny przepalał raz dziennie to zmieścił się nawet w 4 tonach na sezon, teraz ludzie spalają 2-3 tony więcej na tych "ekologicznych" piecach bo ich nie wygaszają. Jak grzeją dodatkowo wodę w lecie to jest jeszcze więcej. Rozumiesz już ?Napisany przez ~turboGroszek, 18.11.2021 23:16
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.137.169.14 / ec2-3-137-169-14.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)